Fatih Sultan Mehmet İlkokulu
Demirci Mahallesi Şehit Halil Doboğlu Sokak No29 Tirebolu/GİRESUN

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, temel demokratik değerlerle donanmış, bireysel farklılıkları ne olursa olsun, araştırma,sorgulama, eleştirel düşünme,problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş, yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları yetiştirmek.

MİSYON

Öğrencilerimizi,Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda,milli birlik ve beraberlik içerisinde;çevresi ile birlikte ülkemizin sosyal ve kültürel kalkınmasında nitelikli insan gücü katkısı yapan bireyler olarak yetiştirmek;tüm iş gören ve hizmet alanların uyum, verimlilik ve memnuniyetlerinin artırılmasını ve geliştirilmesini sağlamaktır.

BAŞARILAR

Okulumuz 16 ilköğretim okulu içerisinde ilk dört içerisindedir.2010 yılında İlimizde Comenius Projesi kabul edilip uygulayan tek okul olmuştur.
Öğretim Şekli :Tekli öğretim

Tekli öğretim

Merkezi ısınma (katı yakıt)

Giresun iline 45 km uzaklıkta olup, Tirebolu İlçe Merkezinde yer almaktadır.

Demirci Mahallesi Şehit Halil Doboğlu Sokak NO:29 Tirebolu/GİRESUN